Geen producten (0)

De Amsterdamse Muis is een unieke kleine winkel en is gevestigd op een van de leukste locaties in Amsterdam.  De winkel heeft zich daar in november 2003 als Kerstwinkel gevestigd. Ieder jaar toveren we de winkel om tot een heuse KERSTWINKEL. Klanten van over de hele wereld komen dan hier hun unieke Kerstinkopen doen. 
De gehele Kerstwinkel staat dan vol met versierde Kerstbomen, Kransen, Engelen, Heiligenbeelden, Kerststallen, mond geblazen en met de hand gedecoreerde  Kerstornamenten en Pieken, Kerstkaarten, Kerstservetten, Kandelaars en Kaarsen en alles wat met Kerstmis te maken heeft.
Het gehele jaar bezoeken wij beursen, voornamelijk in het buitenland om deze bijzondere Kerstversieringen in te kopen.
Verder verkopen wij ook nostalgische en antieke Kerstballen, Pieken en oude Kerstgroepjes.

Alle Kerstartikelen worden op verzoek met liefde en geduld ingepakt in Kerst- of bijzonder kadopapier.

Daarnaast verkoopt de Amsterdamse Muis allerlei (kado) artikelen waarmee u uw huis en interieur kunt verfraaien of waarmee u iemand kunt verrassen. Wij zijn de officiële dealer van de serviezen van het Engelse Emma Bridgewater en Brixton Pottery en van de Israëlische Michal Nigrin sieraden.  Voor geurzakjes, vazen, zijden bloemen en servetten kunt u bij ons terecht.

De Amsterdamse Muis verkoopt ook curiosa en antiquiteiten. Deze unieke vintage artikelen, zoals kroonluchters, antiek glaswerk, blikken, kastjes, tafels, toilettafels, pilaren, beelden, spiegels en zoveel meer, kopen wij op antiekmarkten in het binnen- en buitenland. Indien de staat van deze artikelen dat wenst worden ze met veel geduld en interesse gerestaureerd.

Jaarlijks wordt de Amsterdamse Muis vanaf 1 november tot medio januari omgetoverd tot de unieke Kerstwinkel op de Haarlemmerdijk 36 te Amsterdam. Door de grote vraag naar onze bijzondere artikelen is onze webshop: www.amsterdamsemuis.nl met ingang van 24 november 2017 de lucht in gegaan.
Wij wensen u veel kijkplezier.